فقط 313 نفر

بیاید یک بار برای همیشه راهمان را انتخاب کنیم

فقط 313 نفر

بیاید یک بار برای همیشه راهمان را انتخاب کنیم

فقط 313 نفر

He is very kind

his name is sun of man

his name is The second Mohammad

به امید روزی که درکنارش برای سلامتیش دعا کنیم نه در انتظارش«الهم عجل لولیک الفرج»


»»
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ ، اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ ، وَشٰایَعَتْ وَبٰایَعَتْ وَتٰابَعَتْ عَلىٰ قَتْلِهِ ، اَللّٰهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعاً ««





شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِکَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ ۚ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ [٣:١٨]
خداوند، (با ایجادِ نظامِ واحدِ جهانِ هستی،) گواهی می‌دهد که معبودی جز او نیست؛ و فرشتگان و صاحبان دانش، (هر کدام به گونه‌ای بر این مطلب،) گواهی می‌دهند؛ در حالی که (خداوند در تمام عالم) قیام به عدالت دارد؛ معبودی جز او نیست، که هم توانا و هم حکیم است.
﴿١٨﴾

إِنَّ الدِّینَ عِندَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ ۗ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ إِلَّا مِن بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْیًا بَیْنَهُمْ ۗ وَمَن یَکْفُرْ بِآیَاتِ اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ سَرِیعُ الْحِسَابِ [٣:١٩]
دین در نزد خدا، اسلام (و تسلیم بودن در برابر حق) است. و کسانی که کتاب آسمانی به آنان داده شد، اختلافی (در آن) ایجاد نکردند، مگر بعد از آگاهی و علم، آن هم به خاطر ظلم و ستم در میان خود؛ و هر کس به آیات خدا کفر ورزد، (خدا به حساب او می‌رسد؛ زیرا) خداوند، سریع الحساب است.
﴿١٩﴾




«اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً»


طبقه بندی موضوعی

شیعیان، بت را بصورت مُهر پرستش می‌کنند

khadem zahra | يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۷ ق.ظ
شیعیان، بت را بصورت مُهر پرستش می‌کنند                   
یکی از ایراد هایی که وهابیون به شیعیان می‌گیرند، وجود مهر در نماز و سجده بر آن است که به همین دلیل شیعه را مهر پرست می‌دانند.
بسم الله الرحمن الرحیم

در ابتدا باید گفت شیعه بر خاک و سنگ و اصطلاحاً مُهر سجده مى‏کند و «بر چیزى سجده کردن» غیر از «براى چیزى سجده کردن» خواهد بود. یعنى مُهر مسجود علیه است نه «مسجود له».

سیره عملى مسلمین در عصر پیامبر اکرم (ص) نیز، سجده بر زمین مسجد بود که با ریگ، کف آن مفروش شده بود و وقتى هوا گرم مى‏شد آنان مشتى ریگ را در دست مى‏گرفتند و خنک مى‏کردند تا سجده بر آن آسان باشد.

جابر بن عبدالله انصارى مى‏گوید:
با پیامبر (ص) نماز ظهر مى‏گزاردم که یک قبضه از ریگ‏ها را در کف گرفتم تا سرد بشوند و بتوانم بر آنها سجده کنم (1) یکى از صحابه از این که پیشانیش به خاک برسد اجتناب مى‏کرد و پیامبر بدو فرمود: که پیشانیت را بر خاک بگذار.(2)

پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم مردی را دید که بر قسمتی از عمامۀ خود سجده می‌کرد، آن حضرت با دستش اشاره کرده که عمامه‌ات را بالا بکش و بر پیشانی‌اش اشاره کرد (بر پیشانی‌ات سجده کن) (3)

و روایات دیگر اهل سنت دلالت دارند که پیامبر(ص) بر حصیر و خمره (گل کوزه) سجده مى‏فرمود. (4)

حدیث معروف پیامبر که در صحیح بخاری نیز نقل شده: جعلت لی الارض مسجدا و طهورا. زمین برای من محل سجده و طهارت قرار داده شده(5)

اجازه ندادن برای سجده بر پارچه و امثال آن حتی در شرایط سخت


حدیث خباب بن الارت که گفت:
نزد پیامبر شکایت کردیم که شدت گرمای شن ها پیشانی و دست هایمان را می سوزاند ولی آن حضرت شکایت ما را نپذیرفت. (6)

ابن اثیر در شرح این روایت می گوید یعنی پیامبر اجازه نداد بر گوشه لباس خود سجده کنند. (7)

 در روایت دیگری جابر بن عبدالله انصاری گفت:
با پیامبر نماز ظهر را می خواندیم، به دلیل شدت گرما یک مشت سنگ ریزه برمی داشتیم و از این دست به آن دست می دادیم تا خنک شود و بتوانیم بر آن سجده کنیم. (8)

بیهقی در ذیل این روایت از شیخ می گوید: «اگر سجده بر لباس متصل به بدن جایز بود از خنک کردن سنگ ریزه در دستان آسان تر بود.» (9)

از این دو روایت و ده ها روایت دیگر استفاده می شود که حتی در حالت ضرورت نیز بر لباس سجده نشده است.



پی نوشت:

1. مسند احمد، ج 3، ص 327 حدیث جابر و سنن بیهقى، ج 1، ص 439
2. کنزالعمال، ج 7، ص 465 حدیث شماره 19810
3. سنن بیهقى، ج 2، ص 105
4.  مسند احمد، ج 6، ص 179، 309، 331، 377، و ج 2 ص 192، 198
5. صحیح بخاری ج1ص91- سنن بیهقی ج2ص433
6. بیهقی , السنن الکبری , ج 2, ص 104, باب الکشف عن الجبهه فی السجود
7. ابن اثیر, النهایه , ج 2, ص 497, ماده «شکی»
8. مسند احمد, ج 3, ص 337
9. بیهقی , السنن الکبری , ج 2, ص 105






نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی