فقط 313 نفر

بیاید یک بار برای همیشه راهمان را انتخاب کنیم

فقط 313 نفر

بیاید یک بار برای همیشه راهمان را انتخاب کنیم

فقط 313 نفر

He is very kind

his name is sun of man

his name is The second Mohammad

به امید روزی که درکنارش برای سلامتیش دعا کنیم نه در انتظارش«الهم عجل لولیک الفرج»


»»
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ ، اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ ، وَشٰایَعَتْ وَبٰایَعَتْ وَتٰابَعَتْ عَلىٰ قَتْلِهِ ، اَللّٰهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعاً ««





شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِکَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ ۚ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ [٣:١٨]
خداوند، (با ایجادِ نظامِ واحدِ جهانِ هستی،) گواهی می‌دهد که معبودی جز او نیست؛ و فرشتگان و صاحبان دانش، (هر کدام به گونه‌ای بر این مطلب،) گواهی می‌دهند؛ در حالی که (خداوند در تمام عالم) قیام به عدالت دارد؛ معبودی جز او نیست، که هم توانا و هم حکیم است.
﴿١٨﴾

إِنَّ الدِّینَ عِندَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ ۗ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ إِلَّا مِن بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْیًا بَیْنَهُمْ ۗ وَمَن یَکْفُرْ بِآیَاتِ اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ سَرِیعُ الْحِسَابِ [٣:١٩]
دین در نزد خدا، اسلام (و تسلیم بودن در برابر حق) است. و کسانی که کتاب آسمانی به آنان داده شد، اختلافی (در آن) ایجاد نکردند، مگر بعد از آگاهی و علم، آن هم به خاطر ظلم و ستم در میان خود؛ و هر کس به آیات خدا کفر ورزد، (خدا به حساب او می‌رسد؛ زیرا) خداوند، سریع الحساب است.
﴿١٩﴾




«اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً»


طبقه بندی موضوعی

همسایه دیوار به دیوار آمریکا مشتری پهپادهای ایران

khadem zahra | يكشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۳۹ ب.ظ
همسایه دیوار به دیوار آمریکا مشتری پهپادهای ایران                   
نشنال اینترست نوشت: بعید نیست که برخی مقام‌های عضو پارلمان مکزیک برای خرید پهپادهای ایرانی ابراز علاقه کرده باشند، چرا که مکزیک به واسطه توان پایین در زمینه ساخت پهپاد و در تلاش برای مبارزه با کارتل‌های مواد مخدر، علاقه مند به خرید پهپاد از ایران است.

 

به گزارش مصاف، مجله آمریکایی "نشنال اینترست" روز پنج‌شنبه طی گزارشی تحلیلی در زمینه امکان حضور پهپادهای ساخت ایران بر فراز مکزیک نوشت: سفر چهار روزه علاالدین بروجردی رئیس کمیته امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران به مکزیک، اولین مورد از این دست بعد از پیروزی انقلاب ایران بود و از مهمترین دستاوردهای این سفر، امضای قرارداد تحکیم روابط سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بین دو کشور بود.

به نوشته این نشریه، بروجردی در بازگشت به ایران از علاقه‌مندی مقامات مکزیکی برای خرید پهپادهای ساخت ایران خبر داده است. نشنال اینترست نوشته است که بعید نیست که برخی مقام‌های عضو پارلمان مکزیک برای خرید پهپادهای ایرانی ابراز علاقه کرده باشند، چراکه خرید پهپادهای ایرانی برای مبازره با قاچاقچیان مواد مخدر عجیب به نظر نمی‌رسد و بنابر برخی گزارش‌ها این کشور بازار خوبی برای فروش پهپاد می‌باشد.

این نشریه آمریکایی در ادامه گزارش خود ضمن اشاره به تلاش‌های مکزیک برای خرید پهپاد از منابع مختلف، درباره فناوری پهپادهای ایران نوشت: «برخلاف مکزیک، ایران برنامه‌های بومی نسبتا قوی در ساخت پهپاد دارد».

مرکز مطالعات پهپاد کالج آمریکایی «بارد» در این رابطه نوشته است: «ایران یکی از قدیمی‌ترین برنامه‌های ساخت پهپاد را در اختیار دارد. علاقه ایران در بهبود و توسعه پهپادها در واقع به جریان نبرد این کشور با عراق در دهه 80 میلادی برمی‌گردد».

ایران
در آوریل سال 2013، 4 نمونه از پهپاد‌های خود به نام‌های «عازم - 2»، «مهاجر»، «حازم -3 » و «سریر -110» را رونمایی کرد. از دیگر دستاوردهای ایران در این زمینه باید به رونمایی از پهپاد «شاهد 129» اشاره کرد که نمونه‌ای از پهپاد اسرائیلی «هرمس 450»  با برد 2000 کیلومتر و قدرت پرواز به مدت 24 ساعت می‌باشد.

به گزارش این نشریه آمریکایی، ایران در انتقال فناوری ساخت پهپاد به کشورهای دیگر نیز تلاش دارد و گزارش‌ها در این زمینه به فروش و کمک در ساخت پهپاد به کشورها و گروه‌هایی چون حزب‌الله لبنان، حماس، سوریه و سودان حکایت دارند که البته باید مکزیک و نزوئلا را نیز به این جمع اضافه کرد.

در انتهای این گزارش آمده است که بنابر این محتمل می‌باشد که بعضی از قانون‌گذاران و سیاست مداران مکزیکی علاقه خود را به خرید پهپادهای ایرانی نشان داده باشند. ایران نیز بی‌شک اگر مکزیک بخواهد، پهپادهایش را به این کشور می‌فروشد تا از پرواز پهپادهای خود در مرزهای مکزیک بهره‌مند شود. در این میان اگر واشنگتن حرفی برای گفتن در این مورد داشته باشد، دستکم نباید به این زودی‌ها  انتظار داشت پهپادهای ایرانی در مکزیک به پرواز درآیند.

مکزیک با آمریکا 3145 کیلومتر (1954 مایل) مرز مشترک دارد و با چهار ایالت مهم این کشور یعنی تکزاس، نیومکزیکو، آریزونا و کالیفورنیا هم مرز است.

منبع: مصاف

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی